Retailerul belgian Delhaize Group, care opereaza pe plan local lantul de supermarketuri Mega Image, lanseaza saptamana viitoare brandul de supermarketuri Red Market, prima unitate urmand a fi inaugurata in comuna 1 Decembrie de langa Bucuresti.
"Red Market este un nou concept de supermarket dezvoltat anul acesta, ce face parte din noul plan strategic al Delhaize Group pe urmatorii ani. Primul magazin deschis in Romania va fi amplasat in apropierea Bucurestiului, in comuna 1 Decembrie pe drumul national catre Giurgiu si face parte din complexul rezidential GreenCity", informeaza compania intr-un comunicat de presa.

Noul magazin are o suprafata construita de 1.500 de metri patrati, din care 1.200 - spatiu de vanzare, si dispune de o parcare de 90 de locuri. Prin deschiderea acestei noi unitati, ce va fi operat de 30 de angajati, Mega Image ajunge sa opereze 49 de magazine in Romania. Oficialii nu au precizat investitia initiala in deschiderea magazinului.

Sortimentatia, care va cuprinde 4.000 de produse, va fi axata pe produse cu preturi scazute, inclusiv marci proprii - 365. Toate produsele vor avea etichete electronice, astfel incat preturile vor fi in permanenta actualizate, in functie de modificarile de preturi din sectorul de retail.

Supermarketuri de criza

Red Market este un concept nou de supermarketuri, care se bazeaza pe produse la preturi cat mai mici. Primele astfel de magazine au fost deschise la inceputul anului acesta in Belgia, retailerul inaugurand si alte magazine similare, dar sub alte branduri: Lion Food in Grecia si Bottom Dollar Food in Statele Unite ale Americii.

Citeste care este strategia Mega Image pentru perioada de criza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri