Retailerul francez Carrefour a inaugurat un nou supermarket in Ploiesti si si cel de-al treilea in cadrul centrului comercial Winmarkt. Intreaga retea a Carrefour in Romania ajunge astfel la un numar de 22 de hipermarketuri si 26 de supermarketuri.
Dupa deschiderile din Turda si Bistrita, Carrefour va deschide anul viitor, tot in cadrul centrului comercial Winmarkt, un nou supermarket la Cluj-Napoca.

Magazinul din Ploiesti are o suprafata totala de 1.215 metri patrati, din care 905 - spatiu destinat vanzarii, clientii avand acces la parcarea de 410 locuri de parcare a centrului comercial. Magaiznul, care este operat de un personal de 50 de angajati, ofera o gama de 10.000 de produse alimentare si nealimentare, precum si branduri proprii precum Carrefour sau Nr.1.

Carrefour a intrat pe piata de retail din Ploiesti printr-un hipermarket deschis in octombrie 2005. Anul acesta, Carrefour a deschis doua noi hipermarketuri, la Oradea si in Bucuresti.

Achizitionata in aprilie 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania, avand in proprietate 15 centre comerciale si o cladire de birouri, in 13 orase. IGD este o companie listata la bursa din Milano, unul din cei mai activi jucatori pe piata de real estate din Italia, cu o valoare a portofoliului de 1,5 miliarde de euro, conform ultimei evaluari realizate in vara acestui an.

Afla mai multe despre noua conducere a centrelor comerciale Winmarkt, precum si despre parteneriatele sale incheiate cu alti retaileri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri