In luna decembrie 2009, divizia de tehnica de securitate si siguranta a Robert Bosch, unul din cei mai importanti producatori in industria tehnicii pentru autovehicule, a tehnicii industriale, a bunurilor de consum si tehnicii pentru cladiri, si-a extins activitatea si pe piata sistemelor de securitate din Republica Moldova.
Noua piata va fi acoperita de doi parteneri locali, DAAC System Integrator si Justar Tehno. Importanta strategica a acestei extinderi este cu atat mai mare cu cat situatia economica actuala a dus la restrangerea activitatii multor firme.

“Am ales parteneri pe piata de securitate din Republica Moldova tocmai pentru a reusi sa oferim clientilor finali sisteme si solutii Bosch“ a afirmat Bogdan Alexandru, director regional de vanzari, departamentul de tehnica de securitate si siguranta Robert Bosch.

Cu ocazia lansarii oficiale, managerii de produs din cadrul departamentului de tehnica de securitate si siguranta Bosch au prezentat produsele si solutiile care vor fi disponibile de anul acesta si pe piata din Republica Moldova.

Lansarea a atras numerosi clienti ai celor doua companii partenere, printre care reprezentanti ai celor mai importante unitati bancare din Republica Moldova (Banca de Economii, Banca Sociala, Banca Nationala a Republicii Moldova), reprezentanti ai Centrului Resurselor Informationale de Stat, ai Centrului de Telecomunicatii Speciale, ai Centrului Vamal, Institutului de Dezvoltare a Societatii Informationale, ai Ministerului Afacerilor Interne, Aeroportului International Chisinau, dar si reprezentanti ai companiilor Moldtelecom sau Orange.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri