Noua piata va fi acoperita de doi parteneri locali, DAAC System Integrator si Justar Tehno. Importanta strategica a acestei extinderi este cu atat mai mare cu cat situatia economica actuala a dus la restrangerea activitatii multor firme.

“Am ales parteneri pe piata de securitate din Republica Moldova tocmai pentru a reusi sa oferim clientilor finali sisteme si solutii Bosch“ a afirmat Bogdan Alexandru, director regional de vanzari, departamentul de tehnica de securitate si siguranta Robert Bosch.

Cu ocazia lansarii oficiale, managerii de produs din cadrul departamentului de tehnica de securitate si siguranta Bosch au prezentat produsele si solutiile care vor fi disponibile de anul acesta si pe piata din Republica Moldova.

Lansarea a atras numerosi clienti ai celor doua companii partenere, printre care reprezentanti ai celor mai importante unitati bancare din Republica Moldova (Banca de Economii, Banca Sociala, Banca Nationala a Republicii Moldova), reprezentanti ai Centrului Resurselor Informationale de Stat, ai Centrului de Telecomunicatii Speciale, ai Centrului Vamal, Institutului de Dezvoltare a Societatii Informationale, ai Ministerului Afacerilor Interne, Aeroportului International Chisinau, dar si reprezentanti ai companiilor Moldtelecom sau Orange.