Reteaua germana de magazine de tip discount Plus, operata pe plan local de Pludi Market, a deschis saptamana aceasta doua noi magazine, la Ploiesti si la Topoloveni (judetul Arges), in urma unei investitii totale de trei milioane de euro.

Magazinul din Ploiesti are o suprafata totala de 1.200 de metri patrati, dintre care 1.00 de metri patrati suprafata de vanzare si 200 de metri patrati spatii aferente.

"Magazinul este o constructie de tip freestander (nu este inclusa intr-un centru/parc comercial), care respecta un format standard si dispune de 62 de locuri de parcare", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

In mod similar, magazinul din Topoloveni are o suprafata de 1.200 de metri patrati si dispune de 66 de locuri de parcare.

Reteaua, parte a concernului Tangelmann, numara in prezent 88 de magazine peste tot in tara. Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Aprovizionarea magazinelor se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti.

Brandul Plus exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).

Prezenta retelei Plus in cele trei locatii face parte din programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »



Citeste si