Furnizorul de servicii medicale private Centrul Medical Unirea (CMU) a achizitionat 51% dintr-o clinica din Bacau, intr-o tranzactie de un milion de euro.

Clinica din Bacau are o suprafata construita de 1.300 de metri patrati si anul acesta a fost dotata cu echipamente de imagistica si tomografie computerizata, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Ultima achizitie pe care CMU a facut-o pentru extinderea retelei a fost in august 2008, cand furnizorul de servicii medicale a cumparat 50% din actiunile grupului AvaMedica, in urma unei tranzactii de aproximativ 700.000 euro.

CMU a intrat pe piata din provincie a serviciilor medicale la inceputul anului trecut, prin cumpararea unei participatii de 49% la Centrul Medical Motilor din Cluj-Napoca, primul pas al unei serii de achizitii si proiecte greenfield menite sa extinda serviciile Centrului Medical Unirea la nivel national.

Centrul Medical Unirea a fost fondat in anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati si a atras, la inceputul anului 2007, ca actionar minoritar fondul 3i Plc din Marea Britanie. CMU isi desfasoara activitatea in 10 policlinici multidisciplinare in Bucuresti, si in colaborare cu peste 130 de clinici partenere in tara. Specializata pe furnizarea de servicii medicale integrate in sistem de arondare companii, CMU a depasit cifra de 75.000 arondati si este in continua extindere.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Piata serviciilor medicale private, nivel record in 2018