"Radu Ilie (foto) vine la Alveus dupa peste 5 ani petrecuti la conducerea diviziei de electrocasnice incorporabile din cadrul companiei Electrolux, unde a reusit sa obtina cresteri de pana la 15% a cotei de piata pentru produsele gestionate direct", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Anterior experientei de pe piata produselor de folosinta indelungata, Radu Ilie a ocupat functii de conducere in companii precum RDS, Astral Telecom, Scop Computers sau Megaconstruct. Experienta sa de management se extinde pe o perioada de 15 ani.

Noul general manager al Alveus isi propune pentru 2010 ca obiective: cresterea cifrei de afaceri, consolidarea pozitiei secunde pe piata, mentinerea si chiar cresterea cotei de piata, cresterea notorietatii brandului Alveus, realizarea unui program solid de parteneriate pe termen lung si atacarea unor segmente noi de piata, potrivit informatiilor companiei.

Alveus este marca inregistrata a firmei Kovinoplastika d.d. Slovenia pentru chiuvete de inox, chiuvete din material compozit, baterii de bucatarie, hote si electrocasnice incorporabile de bucatarie. Cu mai mult de 14 milioane de chiuvete vandute in 40 de ani, brandul Alveus este prezent in majoritatea tarilor europene fiind unul din cei mai mari jucatori din acest domeniu in Europa. Alveus este prezenta in Romania din 1999 devenind in timp unul din liderii pietei in domeniul sau.

Afla de ce a plecat seful Alveus de la conducerea filialei locale.