Final Distribution, importatorul tiglelor metalice Gerard, cu acoperire din piatra naturala, se asteapta in 2010 la o crestere cu 10% a vanzarilor pentru produsul premium.

Compania estimeaza vanzari de circa 16 milioane de lei (4,5 mil. euro) pentru tiglele Gerard in 2009.

„In procesul de achizitie a materialelor de constructii cel mai mult conteaza pretul si calitatea. Anul 2009 a fost putin atipic, astfel incat a dus cei doua factori la nivele extreme: clientii au cumparat ori materialele cele mai ieftine ori materiale din categoria premium, piata de mijloc fiind cea mai afectata de criza. Din acest punct de vedere, putem spune ca produsele din categoria invelitorilor premium au fost mai putin afectate in termen de marje de profit, suferind insa de pe urma tendintei generale de scadere a volumelor de pe piata”, a declarat Dan Mircescu, director general Final Distribution, distribuitorul exclusiv Gerard in Romania.

Recent, compania Lindab Romania, subsidiala locala a grupului suedez Lindab, a intrat pe piata tiglelor metalice premium, prin lansarea brandului Roca.

Principlii jucatori pe piata tiglelor destinate segmentului premium sunt Final Distrbution, Decra si Metrotile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri