Expert Petroleum SRL, companie specializata in reabilitarea campurilor golite de gaze si titei, vrea sa-si creasca personalul cu 20-30% anul viitor si sa-si majoreze productia de 5 ori, pana la 10.000 bep/zi, in trei-patru ani, in Romania, a declarat directorul executiv David Martinon.

"Nu intentionam sa facem disponibilizari. In prezent, avem circa 50 de angajati in Romania si vrem sa crestem acest numar cu 20-30%, in anul viitor. De asemenea, estimam pentru 2010 o productie intre 1.500 si 2.000 barili echivalent petrol (bep)/zi. Obiectivul nostru este sa producem in jur de 10.000 bep/zi, in urmatorii trei-patru ani", a declarat David Martinon, partenerul fondator si director executiv al Expert Petroleum SRL.

In ceea ce priveste efectele crizei economice, David Martinon a afirmat ca nu intentioneaza sa reduca din costuri si ca Expert Petroleum SRL nu a fost in mod dramatic afectata de criza.

"Dimpotriva, vom creste cheltuielile, intrucat vrem ca Expert Petroleum SRL sa fie pregatita pentru productie, atunci cand economia isi va reveni in urmatorii cativa ani, iar in Oil & Gas (sectorul de titei si gaze, n.r.) veti avea intotdeauna un decalaj de timp de cativa ani, intre investitii si productia efectiva", a precizat directorul executiv al Expert Petroleum SRL, citat de NewsIn.

De asemenea, compania Expert Petroleum SRL va aloca anul viitor pentru investitii 20 milioane dolari, in reabilitarea campurilor golite de petrol si gaze naturale din Romania.

Compania Expert Petroleum a fost infiintata de catre David Martinon si Michel Louboutin (partener fondator si director general al companiei). Experienta echipei include managementul de proiecte internationale si romanesti ca: ConocoPhillips, Weatherford, Petrom, Romgaz si alte companii. Expert Petroleum SRL este o companie cu activitate in domeniul petrolului si a gazelor naturale axata pe reabilitarea campurilor depletate de gaze si titei.

Expert Petroleum SRL are in prezent opt licente in curs de dezvoltare, axate pe Bazinul Carpatic, Bazinul Transilvaniei si al Platformei Moesiane. Aproape toate proiectele sunt pe campuri care au produs anterior petrol sau gaze naturale. Compania dispune de tehnologii noi, cum ar fi seismica 3D, pentru a dezvolta noi rezervoare ale licentelor curente si abilitati operationale solide pentru a permite reamenajarea campurilor sale curente si cresterea productiei interne de petrol si gaze naturale in Romania.

De asemenea, Expert Petroleum este in discutii cu marii producatori independenti de titei si gaze si companii petroliere nationale in vederea dezvoltarii de proiecte suplimentare de colaborare.

Cu birouri regionale in Romania pentru Europa Centrala si de Est, in Iordania pentru Orientul Mijlociu si Africa de Nord, Expert Petroleum este o companie de gaze, cu activitate in redezvoltarea si reabilitarea campurilor depletate de titei si gaze prin licenta de proprietate directa sau in parteneriat cu alte companii care au nevoie de personal, expertiza sau capital. Expert Petroleum a fost infiintata ca parte a NT&S Energy Grup, un grup de companii internationale specializate in operatiuni de gaze si petrol in Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Europa de Est si America.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Romanii au de 4 ori mai multa incredere in CE decat in Parlament