Compania de consultanta Deloitte a incheiat un acord cu Universitatea de Vest Timisoara in baza caruia cei doi parteneri vor organiza in urmatoarele 12 luni actiuni pentru studentii cu profil economic din cadrul Universitatii, precum si pentru mediul de afaceri din zona de vest a Romaniei.
„Acordul cu Universitatea de Vest prevede lansarea unor actiuni comune destinate mediului local de afaceri, cu scopul de sprijini activitatea companiilor prin nivelul ridicat de expertiza detinut de consultantii nostri”, spune Adrian Ion, coordonatorul biroului Deloitte Timisoara.

Seminariile sustinute de Deloitte vor prezenta spete din domeniul auditului financiar, controlului intern si al raportarilor financiare, in cadrul programelor de master derulate la Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor. Cursurile vor fi programate, de comun acord, saptamanal sau o data la doua saptamani. Accesul studentilor va fi gratuit.

Totodata, acordul prevede organizarea unor cursuri post-universitare destinate mediului de afaceri si sefilor de promotie din cadrul scolii masterale de administrare a afacerilor, precum si organizarea unor mese rotunde pentru liderii companiilor din regiune.

„In conditiile economiei de piata functionale, legatura dintre mediul universitar si cel de afaceri este o componenta necesara pentru cresterea competitivitatii si performantelor facultatii noastre, pe o piata a educatiei economice europene caracterizata de o competitie din ce in ce mai acerba”, declara Marilen Pirtea, decanul Facultatii de Economie si de Administrarea Afacerilor.

„Acest tip de parteneriate face parte din strategia facultatii de a-si consolida pozitia de jucator activ in regiune, prin intermediul serviciilor educationale si de cercetare furnizate si reprezinta o oportunitate de a crea in randul studentilor si comunitatii o imagine reala asupra mediului de afaceri”.

Biroul Deloitte din Timisoara a fost inaugurat in octombrie 2008 si este condus de Adrian Ion, Senior Manager, care s-a alaturat echipei Deloitte in 2004. Echipa este formata din 10 specialisti in servicii de audit financiar si servicii fiscale.

Totodata, alaturi de echipele de specialisti din Bucuresti si Cluj-Napoca, biroul local faciliteaza derularea unor proiecte axate pe alte specializari (atragere de fonduri europene, optimizarea structurii de finantare, vanzari - cumparari de companii si active, consultanta de management, consultanta si asistenta legala, proiecte de tip Parteneriat Public Privat, etc).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri