Hidroelectrica, 2 mil. lei pentru un sistem pentru monitorizarea investitiilor

Cel mai mare producator de energie electrica din Romania, Hidroelectrica, va aloca 2,02 milioane lei, fara TVA, pentru achizitia si implementarea unui sistem informatic pentru urmarirea proiectelor de investitii si servicii de asistenta si consultanta tehnica, potrivit unui anunt de pe e-licitatie.ro.
Compania va achizitiona sistemul informatic pentru a asigura planificarea, gestiunea si monitorizarea proiectelor de investitii ale Hidroelectrica. In acest sens, va organiza o licitatie deschisa la 9 februarie. Sistemul va fi implementat la sediul central al companiei si la sucursale.

Producatorul de electricitate solicita ca ofertantii sa aiba o cifra medie anuala de afaceri pe ultimii trei ani, respectiv pentru 2007, 2008, 2009, cel putin egala cu de doua ori valoarea estimativa a contractului ce urmeaza a fi atribut, respectiv 4,05 milioane lei, potrivit NewsIn.

Hidroelectrica este cel mai mare producator de energie electrica si servicii tehnologice de sistem din Romania. Compania este detinuta de statul roman, prin Ministerul Economiei, si are peste 5.000 de angajati.

Hidroelectrica a acoperit anul trecut 26% din productia de energie electrica a tarii si foloseste sursele regenerabile. Compania administreaza 326 centrale hidroelectrice si statii de pompare, ce insumeaza o putere instalata de peste 6.300 MW.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri