Avram se va afla in conducerea companiei vreme de patru ani, alaturi de Florin-Radu Urite (director general), Ioan Galea (director general adjunct tehnic productie), Marius Albescu (director cercetare si dezvoltare strategica), Dana Tatar (director economic), Ovidiu Avram (director vanzari) si Larisa Popovici (director export).

Avram s-a alaturat Teraplast la 1 august 2009, cand a preluat functia ocupata pana atunci de Marius Albescu. Fostul director de vanzari al companiei a fost numit in functia de directori vanzari, cercetare si dezvoltare strategica.

Avram a absolvit in 2001 Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Facultatea de Constructii de Masini – specializarea Inginerie Economica, iar in perioada 2003-2005 a participat la doua programe pentru dezvoltare profesionala in cadrul companiei de training Codecs Romania.

Are o experienta de peste opt ani in domeniul instalatiilor si constructiilor si anterior venirii sale in Teraplast, a lucrat timp de trei ani pentru reprezentanta din Romania a Georg Fischer, avand functiile de marketing manager si sales manager.

Teraplast a inregistrat o cifra de afaceri de 141,2 milioane de lei in primele noua luni ale anului trecut, in scadere cu 8% fata de aceeasi perioada a anului trecut.