Compania de consultanta PricewaterhouseCoopers LLC (PwC) a preluat firma de consultanta Paragon Consulting Group specializata in managementul performantei organizatie, entitatea preluata devenind deja parte a echipei de consultanta a PwC.
Ca urmare a acestei tranzactii, PricewaterhouseCoopers va beneficia de expertiza a mai mult de 90 de consultanti specializati in managementul performantei organizatiei, aflati in Marea Britanie, Turcia, Singapore si Dubai.

Aceasta achizitie va permite PricewaterhouseCoopers Romania sa ofere clientilor sai solutii de management al performantei organizatiei, de la dezvoltarea conceptului, modelului si proceselor de afaceri, pana la implementarea de sisteme informatice specializate, folosind expertiza si experienta regionala a consultantilor Paragon din Istanbul, Turcia.

„Problemele economice din ultimul an au evidentiat nevoia companiilor de a avea acces la informatia necesara pentru a lua decizii critice. Sistemele de management al performantei au ca scop sprijinirea companiilor in a gestiona informatia esentiala, de cele mai multe ori in cadrul unor structuri complexe, si de a o accesa in timp util. Acestea permit de asemenea companiilor sa-si gestioneze eficient resursele umane si sa se mentina in pozitii de top chiar si intr-un context economic dificil", a precizat Dan Iancu (foto), partener, Servicii de Consultanta, PricewaterhouseCoopers Romania.

Cu o echipa de 100 de consultanti, departamentul de Servicii de Consultanta al PricewaterhouseCoopers Romania are o experienta in domenii precum optimizarea performantei, redresarea afacerii, precum si asistenta in realizarea tranzactiilor. In ceea ce priveste grupul de Optimizare a Performantei, aceasta ofera consultanta si suport in diverse arii cum ar fi reorganizarea afacerii, guvernanta IT, managementul riscurilor si sistemele de control intern.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri