Din primavara se va putea castiga si cu trei numere la Loto 6/49

Loteria Romana a anuntat luni ca din primavara se va putea castiga si cu trei numere la Loto 6/49 prin introducerea celei de-a patra categorii de castiguri, se arata intr-un comunicat al companiei.
"Loteria Romana a luat aceasta masura pentru a dinamiza jocul Loto 6/49, si pentru a-i spori atractivitatea in concordanta cu asteptarile jucatorilor. Se preconizeaza ca aceasta masura sa fie pusa in aplicare in primavara acestui an", au precizat reprezentantii companiei, potrivit NewsIn.

Astfel, ca urmare a introducerii posibilitatii de castig cu trei numere, Loteria Romana estimeaza ca numarul de castigatori la jocul Loto 6/49 va creste de 10 ori.

In ceea ce priveste pretul, in momentul de fata, Loteria Romana se afla in faza de analiza si va face tot posibilul sa nu modifice semnificativ pretul unei variante simple la Loto 6/49, dupa introducerea celei de-a patra categorii de castig.

Jocul Loto 6/49 a fost introdus sub actuala forma in portofoliul de produse al Loteriei Romane la inceputul anului 1993 si este cel mai popular joc din Romania care ofera anual castiguri deosebit de atractive. Numai in anul 2009 la jocul Loto 6/49 s-au acordat 102.305 castiguri in valoare totala de 188.846.669 lei.

In prezent, tragerile Loto 6/49 si Noroc au loc de doua ori pe saptamana in zilele de joi si duminica. Pentru fiecare tragere Loto 6/49 se joaca in medie 1.200.000 de variante, numarul acestora variind in functie de valoarea premiului de categoria I.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
JYSK România deschide un nou magazin și ajunge la o rețea de 88 de locații
Setari Cookie-uri