"Specialistii Help Net recomanda si testele suplimentare de specialitate, vizita la medic si diagnosticarea cu precizie in cazul oricaror suspiciuni", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Oficialii acesteia au declarat ca inca nu si-au fixat un obiectiv de vanzari, produsul urmand a intra in farmacii incepand cu zilele urmatoare. Pentru posesorii de carduri de fidelitate Help Net, testul Screen Flu va costa 46,5 lei, pretul intreg fiind de 50 de lei.

Lantul de farmacii, parte a grupului farmaceutic Farmexim, controlat de Ovidiu Buluc, a inregistrat vanzari de 20 de ori mai mari la masti antigripa in perioada septembrie-noiembrie 2009 fata de perioada similara a lui 2008, cererea explodand si in cazul produselor naturiste si a celor de igiena.

Vanzarile la gelurile antibacteriene au inregistrat, in perioada mentionata, un avans de 650% in perioada aceasta, iar incasarile din produsele pe baza de ingrediente naturale au crescut cu 180%.

Pentru cei care vor sa economiseasca, Help Net vinde si seturi cu produse antigripa si antiraceala, la un cost cu 10% mai mic decat daca acestea ar fi achizitionate separat.

In prezent, reteaua Help Net numara 105 farmacii in toata tara si are peste 900 de angajati. Din grupul Farmexim mai face parte si distribuitorul de medicamente cu acelasi nume, alaturi de Green Net - magazine cu produse naturiste si de Beautik - magazine specializate pe comercializarea de parfumuri.