Incepand cu acest an, clientii E.ON Gaz Romania, E.ON Moldova Furnizare si E.ON Gaz Distributie pot opta sa achite in numerar contravaloarea facturii reprezentand consumul de gaze naturale, consumul de energie electrica si facturile reprezentand contravaloarea serviciilor de verificare si revizie tehnica a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale si la agentiile Bancii Transilvania, potrivit unui comunicat de presa emis de companie.

“Implementarea acestui nou canal de incasare a derivat din strategia de focalizare a companiilor E.ON de furnizare si distributie de gaze naturale si electricitate asupra nevoilor clientilor. Optand pentru utilizarea acestor canale de plata simple si eficiente, clientii nostri pot economisi din timpul alocat platii facturilor de energie si servicii. Totodata, ne propunem sa continuam diversificarea canalelor de plata a facturilor”, a declarat Frank Hajdinjak (foto), directorul general al E.ON Romania.

In prezent, clientii companiilor E.ON din Romania au la dispozitie posibilitati de achitare a facturii de gaz prin intermediul solutiilor de plata oferite de BRD – Groupe Societe Generale, ING, Banca Transilvania, Creditcoop, PayPoint si Payzone. La plata in numerar a facturilor prin intermediul acestor canale de plata este necesara prezentarea facturii cu cod de bare.

Pentru efectuarea platii facturilor de gaze naturale, de energie electrica si de servicii prin intermediul tuturor acestor canale de incasare, clientilor E.ON nu li se percep comisioane.

Citeste si Seful E.ON Romania: S-a terminat perioada de gratie. Actionarii vor rezultate de la Romania.