2300 de euro – acesta este cel mai mare salariu oferit pe site-urile de recrutare, oferit specialistilor in audit financiar, potrivit datelor centralizate de motorul de cautare de locuri de munca Balaur.ro.

Salarii de 2.100 de euro pot castiga angajatii pe functia de Iphone Developer, in timp ce directorii zonali in asigurari, agentii de vanzari, country managerii si managerii in companiile de asigurari pot ajunge la venituri de 2.000 de euro.

Pentru romanii care au decis sa isi caute un loc de munca in afara tarii, Germania, Cipru, Grecia si Italia ofera intre 437 si 315 posturi vacante.

Cei mai castigati angajati romani in strainatate par a fi medicii, care pot ajunge la un venit de 8. 000 de euro in Danemarca, 6.750 de euro in Marea Britanie si 6.000 de euro in Franta.

Studiul Balaur.ro a fost facut pe un esantion de 17 890 joburi pana la 1 ianuarie 2009, provenind din principalele 22 de site-uri cu oferte de joburi, cu un grad de reprezentativitate estimat la 73%.

Dintre aceste oferte, 21,5% sunt pozitii pentru companii din afara tarii, o cifra in crestere fata de decembrie 2009, cand numarul ofertelor atingea cota de 15%.

Balaur.ro este un motor de cautare de joburi, un agregator al continutului a 22 de site-uri de recrutare din Romania, dezvoltat de o echipa de trei tineri antrepenori (Cristian Strat, Silviu Ganceanu, Mircea Pasoi) ce au acumulat experienta ca ingineri software la Google si Microsoft.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Ce angajari fac cele mai mari companii si banci din Romania