Euroministorage, companie care ofera servicii de depozitare, a investit aproximativ 8 milioane de euro intr-un depozit in zona Theodor Pallady din Bucuresti.
Minidepozitul cu autoservire este conceput dupa o reteta deja existenta in Europa de Vest. Euroministorage are doua locatii, in Bucuresti si in Budapesta. Activitatea Euroministorage a inceput in toamna anului 2009 in ambele locatii.

"Investitia a fost realizata de catre investitori privati de origine canadiana cu experienta de peste 10 ani in business in Europa de Est. Designul Euroministorage a fost realizat de una dintre cele mai mari companii din America de Nord specializate in furnizarea de spatii de depozitare. Am preluat un model de succes si am decis sa ne extindem pe piata est-europeana, unde nu exista inca astfel de servicii. In urmatoarele 36 de luni, intentionam sa extindem operatiunile in ambele orase in care am inceput deja activitatea", a declarat Danu Temelie, managing partner Euroministorage.

Serviciul ofera spatiu de depozitare de diferite dimensiuni, dupa nevoia potentialilor clienti, de la dulapioare de cativa metri patrati la camere mari sau chiar hale.

In cladirea Euroministorage se pot depozita bicicleta, motorul, cauciucurile de vara/iarna si orice alte lucruri.

In plus fata de spatiul de depozitare, Euroministorage pune la dispozitia chiriasilor ustensile precum cutii de carton, banda adeziva, lacate, cuttere, rafturi, cuiere, etc.

De asemenea, exista si posibilitatea apelarii la unul dintre autovehiculele firmei pentru a transporta obiectele de la domiciliul clientului la depozit.

Cladirea este securizata, asigurata, dispune de acces pe baza de cartela si camere de luat vederi.

Perioada minima de inchiriere este de 30 de zile.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri