Ian Gearing (foto) a facut parte din echipa FrieslandCampina de peste 10 ani. Timp de 5 ani a ocupat pozitia de director general al Friesland Foods Malaezia si alti 5 ani pe aceeasi pozitie in Tailanda.

Kostas Maggioros, director general al FrieslandCampina pe Europa Centrala, va continua sa ocupe si pozitia de director general al FrieslandCampina Ungaria si FrieslandCampina Romania. Anuntul privind numirea unui nou director general al companiei in Romania va fi facut in viitorul apropiat, anunta reprezentantii FrieslandCampina.

Fuziunea companiilor olandeze Friesland Foods si Campina a fost aprobata si finalizata la sfarsitul anului 2008, in urma acestui proces rezultand, in mod oficial, compania FrieslandCampina. Noua companie are un numar de 22.000 de angajati, 100 de unitati de productie si opereaza in 24 de tari.

FrieslandCampina si-a organizat activitatile intr-o structura formata din 4 grupuri de business: produse de larg consum pe Europa de Vest, produse de larg consum la nivel international, branzeturi&unt si ingrediente. Cele mai importante branduri sunt: Campina, Chocomel, Completa, Dutch Lady, Frisian Flag, Foremost, Friesche Vlag, Betagen, Fristi, Vifit, Landliebe, Milli, Mona, Optimel, Optiwell, Puddis, Pottyos, Fruttis, NoyNoy, Peak, Rainboy, Yazoo, Frico, Milner, Buttergold, Valess, Debic, DMV, Kievit, Domo, Creamy Creation, Nutrifeed, Appelsientie, DubbelFrisss si CoolBest.