Metro Cash & Carry Romania continua procesul de expansiune prin deschiderea unui nou magazin in Bucuresti, in prima jumatate a acestui an. Magazinul va fi situat in zona de est a orasului.

Metro AG este prezent in Romania prin diviziile Metro Cash&Carry si lantul de hipermarketuri Real. Metro Cash & Carry s-a lansat oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie din Bucuresti.

Reteaua de magazine numara in prezent 24 de centre de distributie: in Bucuresti - 4 centre (Militari, Voluntari, Berceni si Baneasa), in Brasov, Constanta si Timisoara cate 2 centre si cate un centru in fiecare din urmatoarele orase: Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Tg. Mures, Arad si Deva.

Metro AG, cel mai mare retailer din Germania, a raportat, in trimestrul al patrulea, o scadere cu 3,4% a vanzarilor din regiunea Europei de Est, pe fondul slabirii puterii de cumparare si a deprecierii monedelor nationale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
La Doi Pasi a ajuns la 1.000 de magazine pe plan local