Incepand cu 1 februarie, Rainer Schlang va deveni membru al directoratului Petrom, responsabil pentru marketing, inlocuindu-l pe Tamas Mayer.

Tamas Mayer, in prezent responsabil cu activitatea de marketing, va prelua noi responsabilitati in cadrul Petrol Ofisi, companie de pe piata de distributie a produselor petroliere si lubrifiantilor din Turcia, in care OMV detine un pachet de 41,58%. Mayer, membru al Consiliului de Administratie al Petrol Ofisi inca din 2008, va fi numit vicepresedinte al Consiliului de Administratie.

Absolvent al Academiei de Comert si al unui MBA in cadrul Universitatii Krems (Austria), Rainer Schlang (foto) s-a alaturat OMV in 1980 si a ocupat diverse functii in cadrul grupului.

In ultimii 15 ani, Schlang a coordonat activitatea de marketing a OMV in Sud-Estul Europei, dintre care, 12 ani in Romania. Incepand cu 2007 si pana in prezent, Schlang a ocupat functia de director general al OMV Romania si responsabil pentru distributia retail si comercial in cadrul retelelor OMV din Romania, Bulgaria si Serbia si director general al OMV Croatia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
REPORTAJ din tabara de optimism din Tara lui Andrei