Compania Trotter Restaurant, prin care omul de afaceri Catalin Mahu opereaza lantul de restaurante La Mama si cafenelele Cafepedia, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 6,4 milioane euro (27 milioane lei), in scadere cu 30% fata de anul anterior.

Anul trecut, Trotter Restaurant a raportat afaceri de 9,23 milioane euro (34 milioane lei). “10% din acest declin a fost cauzat de scaderea numarului de clienti, in timp ce circa 13% provine din diminuarea notei de plata”, a declarat, pentru Wall-Street, Catalin Mahu (foto).

La Mama a fost lansat in februarie 1999. In prezent, exista sapte restaurante La Mama, unul dintre ele in Mamaia. Trotter Restaurant opereaza in prezent trei cafenele Cafepedia.

De curand, Mahu a intrat si pe piata pub-urilor, prin inaugurarea pub-ului Charlatans din centrul Capitalei.

Pub-ul a fost deschis in locul fostei cafenele Cafepedia de la Universitate.

Charlatans nu va fi insa singurul proiect de acest fel a lui Mahu, care va deschide, in 2010, cel de-al doilea pub, in centrul vechi al Capitalei, in zona Lipscani. Acest pub va functiona sub un alt nume si se va desfasura pe o suprafata de 700 de metri patrati

Pe piata restaurantelor si a cafenelelor, Mahu activeaza alaturi de Dragos Petrescu, care conduce City Grill si City Cafe, sau Tudor Dragomir Niculescu, care dezvolta lantul Turabo.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Catalin Mahu: cum a rezistat 20 de ani in business si ce planuri are