Atunci cand petrec mai mult timp intr-o tara straina, in interes de serviciu, oamenii de afaceri au de ales intre posibilitatea de a inchiria o casa, un apartament sau chiar de a locui la hotel. Care sunt insa elementele care ii determina sa opteze pentru ultima varianta si cum ajung sa se simta “ca acasa” intr-un loc care pentru multi poate parea impersonal?

Antoine Ferreira, director financiar (CFO) al companiei Dacia, a ales sa se cazeze la Crowne Plaza pe durata sederii sale in Romania. Dupa 20 de ani de experienta ca expat - ultimii 10 ani petrecandu-i singur, intrucat copii au crescut si au trebuit sa ramana in Franta pentru a urma cursurile unei facultati – Antoine Ferrerra spune ca, pentru el, cea mai potrivita forma de cazare este un hotel.

A ales aceasta modalitate de a trai in schimbul inchirierii unei case sau a unui apartament pentru ca dispune aici de toate serviciile care ii usureaza viata, astfel incat sa se concentreze, in principal, pe activitatile de zi cu zi de la birou.

Citeste mai multe in articolul Locatar in hotel de cinci stele: Stil de viata sau necesitate? publicat in suplimentul Wall-Street Lifestyle.

Citeste in suplimentul Wall-Street Lifestyle:

- afla dintr-un studiu realizat de compania CPP Consultants care sunt cele mai apreciate hoteluri de cinci stele din Europa Centrala si de Est
- vezi aici care este cel mai scump album foto din lume, publicat acum in varianta mult mai accesibila.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Greva de frica robotilor la uzina Dacia