Mircea Turdean este noul director general al celui mai mare producator autohton de cosmetice, Farmec Cluj-Napoca, preluand aceasta functie de la Mirela Lupas, cea care a asigurat interimatul in perioada august-decembrie 2009, anunta compania.
Mirela Lupas a ramas in cadrul companiei, ocupand in prezent functia de director tehnic.

Aceasta schimbare vine la nici sase luni de la numirea Mirelei Lupas, aceasta inlocuind-o la randul sau pe Mihaela Turdean, cea care a condus operatiunile Farmec pe perioada a opta luni.

“Obiectivele de viitor ale companiei sunt orientate catre inovatie si cresterea notorietatii produselor Farmec, atat in tara, cat si la nivel international, dar si spre investitii de modernizare a spatiilor de productie si laboratoarelor si cred ca experienta mea in aceasta directie este compatibila cu ceea ce isi doreste Farmec in acest moment”, afirma Mircea Turdean (foto).

Mircea Turdean a ocupat anterior pozitia de director tehnic – productie in cadrul companiei, fiind responsabil cu coordonarea activitatilor de productie, cercetare si investitii noi, atat la nivel intern, cat si pe plan extern.

Turdean face parte din echipa Farmec din anul 1994, ocupand succesiv pozitii de cercetator, sef de sectie si, din, 2003, director tehnic. In perioada 1999-2000, a fost implicat, in calitate de expert tehnic, in programul de mediu ONUDI, derulat de Ministerul Mediului pentru eliminarea noxelor de freoni neecologici.

De formatie inginer, Mircea Turdean este absolvent al Facultatii de Tehnologie Chimica din Cluj-Napoca si al Open University Business School Marea Britanie si a activat ca membru al Colegiului de Conducere al Camerei de Comert si Industrie Cluj.

Mircea Turdean este fiul lui Liviu Turdean, cel care a condus operatiunile Farmec timp de 43 de ani.

Farmec SA Cluj-Napoca, cea mai mare companie producatoare de produse cosmetice din Romania, detine marci recunoscute international, printre care se regasesc Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital, Farmec, Aslamed, Doina, Ada, Obsesie, Athos si Dermofarm.

Produsele Farmec sunt prezente in tari de pe toate continentele lumii, cum ar fi Ungaria, Polonia, Serbia, Anglia, Austria, Belgia, Danemarca,
Elvetia, Finlanda, Germania, Italia, Spania, Olanda, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Liban, Iordania, Thailanda, Japonia, SUA si Canada. Din 2002, drept recunoastere a calitatii produselor sale, compania Farmec SA Cluj-Napoca detine Certificatul International de Calitate ISO 9001.

Cititi si Piata produselor cosmetice in 2009: Mult, ieftin si bun daca se poate
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri