Delia Pachiu devine partener executiv al casei de avocatura White&Case

Casa de avocatura White & Case LLP a numit-o pe Delia Pachiu in functia de partener executiv al biroului din Bucuresti.

Delia Pachiu face parte din echipa manageriala inca de la infiintarea biroului White & Case din Bucuresti, in anul 2008. In calitate de partener executiv, avocatul va avea responsabilitatea de a continua consolidarea firmei la nivel local si de a extinde portofoliul de clienti al biroului, concentrandu-se pe domenii de importanta majora precum fuziuni & achizitii, banci & finantari si energie & utilitati.

Specializata in drept romanesc, Delia Pachiu are peste 16 ani de experienta, acordand consultanta companiilor multinationale si locale, institutiilor financiare si guvernelor in proiecte si tranzactii transfrontaliere complexe. Pe langa dezvoltarea biroului local, Pachiu va continua sa acorde consultanta clientilor, in calitate de coordonator al departamentelor de energie si drept imobiliar din cadrul biroului din Bucuresti.

White & Case si-a deschis biroul din Bucuresti in luna februarie 2008, dupa ce a activat in Romania timp de mai multi ani fara un sediu consacrat aici. Biroul face parte din reteaua mai larga White & Case din Europa Centrala si de Est, ce cuprinde birourile din Budapesta, Varsovia, Praga, Moscova, Bratislava si Alma-Ata.

White&Case detine 37 de birouri in 25 de tari


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri