Anca Podoleanu, fost HR manager la Vodafone, noul director executiv la HR Club

Anca Podoleanu, 42 de ani, fost director de resurse umane al Vodafone, al doilea jucator pe piata de telefonie mobila, preia stafeta pentru functia de director executiv HR Club, asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania, pozitie detinuta pana in prezent de Carmen Cucul, cu o vechime de patru ani in organizatie.
Cu o experienta de 11 ani in domeniul resurselor umane, Podoleanu va avea ca principala responsabilitate dezvoltarea strategica a HR Club, in urma directivelor anuntate la sfarsitul acestei luni.

„Decizia de a o numi pe Anca Podoleanu in functia de director executiv al HR Club este una strategica, bazata pe vasta sa expertiza in domeniul resurselor umane si pe eforturile sale constante in a sustine obiectivele si proiectele Clubului, incepand ca membru fondator si continuand ca membru in Boardul asociatiei. HR Club se afla intr-un proces de dezvoltare sustenabila, atat prin proiectele implementate in cadrul programului POSDRU, cat si prin proiectele sale individuale, iar Anca este un atu incontestabil in acest context”, declara Csaba Gergely, Presedintele HR Club.

Pentru opt ani, Anca Podoleanu a fost parte activa a echipei care a readus compania QAB din pragul falimentului pe una dintre primele pozitii ale pietei de cola si de sucuri naturale (prin brandul Prigat). In anul 2005, compania a fost preluata de PepsiAmericas, cel de al doilea mare imbuteliator la nivel mondial.

In prezent, Podoleanu a renuntat la mediul corporatist, infiintand la inceputul anului 2009 compania de consultanta in management Choice Management & Consulting.

Citeste si Fostul HR manager de la Vodafone vede revenirea pietei de consultanta in resurse umane


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri