"Activul pus in vanzare este un imobil compus din doua corpuri de cladire si teren aferent de 698 mp. situat in Oradea, Str, Decebal nr. 22A, jud. Bihor, inscris in CF nr. 150154, nr. crt. A1.1, nr. top. 3051, proprietatea garantilor ipotecari Ghiurau Gheorghe si Ghiurau Lia", se arata in comunicatul trimis de AVAS.

Pretul de pornire al activului mentionat anterior este de 672.516 dolari (fara TVA). Garantia de participare la licitatie reprezinta 30% din pretul de pornire aferent activului pentru care se liciteaza. Pretul de adjudecare se poate achita in dolari sau echivalentul in lei, la cursul BNR valabil la data platii, scrie NewsIn.

"Conform art. 71 alin. 2 din O.U.G. nr. 51/1998, republicata, cu modificari si completari, toti cei care poseda un drept real asupra bunurilor scoase la vanzare au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca licitatorului dovada acestuia pana in preziua licitatiei, respectiv 9 octombrie 2010.

Persoanele fizice si juridice straine pot participa la aceasta licitatie publica, cu respectarea prevederilor Legii nr. 312/2005 privind dobandirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor de catre cetatenii straini si apatrizi, precum si de catre persoanele juridice straine", potrivit AVAS.