Filiala de distributie a energiei electrice Electrica Distributie Transilvania Sud va organiza doua licitatii deschise la 15 februarie pentru a moderniza doua statii electrice din judetul Brasov, lucrari pentru care va aloca peste 3,7 milioane lei, fara TVA.

Astfel, pentru licitatia privind imbunatatirea nivelului de tensiune si modernizarea statiei din localitatea Rasnov, judetul Brasov, Electrica Distributie Transilvania Sud va aloca 1,9 milioane lei, fara TVA. Companiile interesate trebuie sa depuna o garantie de participare in valoare de 38.000 lei si o garantie de buna executie in cuantum de 5% din valoarea contractului.

De asemenea, pentru cea de-a doua licitatie, legata de imbunatatirea nivelului de tensiune si modernizarea statiei din localitatea Cuciulata, judetul Brasov, Electrica Distributie Transilvania Sud va aloca 1,86 milioane lei, fara TVA. La aceasta licitatie, ofertantii trebuie sa depuna o garantie de participare de 37.000 lei si o garantie de buna executie de 5 % din valoarea contractului, scrie NewsIn.

Altfel, furnizorul si distribuitorul de energie electrica Electrica SA si-a propus pentru 2010 investitii de circa 100 milioane euro, in reteaua electrica a celor trei filiale, Electrica Muntenia Nord, Electrica Transilvania Sud si Electrica Transilvania Nord, precum si in productia de electricitate din surse eoliene.

Prin filialele de distributie si cele de furnizare din Transilvania si Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum si prin filiala Electrica Serv, Electrica deserveste aproximativ 5 milioane clienti.

Actionarul majoritar al Electrica SA este Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Citeste si: Ce planuri mai are Electrica pe timp de criza


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Europa va avea statii de incarcare ultra-rapide pe autostrazi