Directorul general al Complexului Energetic Rovinari, Gheorghe Davitoiu, va demisiona luni din functie, au declarat surse din randul unitatii.
Davitoiu a participat, sambata, la o sedinta a Consiliului de Administratie al CE Rovinari, sedinta in cadrul careia l-a informat oficial pe presedintele Consiliului de Administratie, Marcel Hoara, despre decizia sa de a demisiona incepand cu 25 ianuarie, potrivit Mediafax.

Conform surselor citate, motivele pentru care Davitoiu face acest lucru sunt "personale".

Presedintele Consiliului de Administratie al CE Rovinari, Marcel Hoara, nu a putut fi contactat pentru a preciza cine il va inlocui la sefia unitatii pe Gheorghe Davitoiu.

Pana la ora transmiterii acestei, Gheorghe Davitoiu nu a putut fi contactat pentru a oferii informatii in acest sens.
Actualul director general adjunct, Ion Pisc, fost director general pana in 2005, a mentionat ca nu stia nimic despre intentia de demisie a lui Davitoiu. Acesta spune ca ultima discutie cu fostul director general a avut-o vineri, fara ca Davitoiu sa ii spuna ca ar avea intentia sa se retraga din functia de conducere.

Gheorghe Davitoiu a fost numit in functie, ca independent, cu sustinere PSD, in urma cu un an. El l-a inlocuit atunci pe Laurentiu Ciurel, care in cursul anului 2009 s-a inscris in PSD si pe care, ulterior, l-a reclamat la Politie pentru felul in care a incheiat diferite contracte comerciale fara sa aibe surse de finantare, Davitoiu primind in acest sens un indemn chiar de la ministrul Economiei, Adriean Videanu.

Davitoiu a participat in toamna anului trecut la un miting electoral al presedintelui Traian Basescu, purtand geaca portocalie si fiind in mijlocul membrilor PDL Gorj, pastrarea sa in functie in 2009 facand subiectul mai multor certuri intre social-democrati si democrat-liberalii din judet.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si