Acesta vizeaza reabilitarea campurilor petroliere situate la granita dintre cele doua tari, in bazinul Panonic la Sarkadkeresztur (Ungaria) si Salonta (Romania).

Cele doua grupuri vor derula intr-o prima etapa a proiectului studii combinate ale bazinului, urmate de implementarea unui plan de imbunatatire a productiei in vederea cresterii potentialului resurselor din zona mentionata.

Mol Plc este o companie multinationala si independenta, activand in domeniul petrolului si gazelor, cu sediul central in Budapesta. MOL are peste 1600 de benzinarii in Europa. In Romania MOL detine 126 de bezinarii. Compania detine 5 rafinarii in Ungaria, Slovacia, Croatia si Italia, cu o capacitate de rafinare de 23,5 mtpa.

Expert Petroleum are ca obiect de activitate dezvoltarea si reabilitarea campurilor mature de petrol si gaze naturale prin intermediul licentelor directe sau in parteneriat cu companii care au nevoie de resurse umane, expertiza sau capital.

Expert Petroleum are o reprezentanta regionala in Romania pentru Europa Centrala si de Est si in Iordania pentru Orientul Mijlociu si Africa de Nord.