Deurloo (foto) il inlocuieste in functie pe romanul Vladimir Vava, cel care din luna septembrie conduce echipa de training al retailerului la nivel international.

Edwin Deurloo si-a inceput cariera in Metro Cash&Carry Olanda in anul 1996 in functia de manager in training. In aprilie 2002 a fost numit director magazin in cadrul Metro Cash&Carry Danemarca, dupa care a preluat pozitia de manager regional in cadrul Metro Cash&Carry Rusia. In iunie 2007 a preluat functia de manager proiect Metro Cash&Carry International, inainte de a detine pozitia actuala, de sef departament operatiuni practici Comerciale Metro Cash&Carry International, in august 2008.

Metro AG este prezent in Romania prin diviziile Metro Cash&Carry si lantul de hipermarketuri Real. Metro Cash & Carry s-a lansat oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie din Bucuresti.

Reteaua de magazine numara in prezent 24 de centre de distributie: in Bucuresti - 4 centre (Militari, Voluntari, Berceni si Baneasa), in Brasov, Constanta si Timisoara cate 2 centre si cate un centru in fiecare din urmatoarele orase: Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Tg. Mures, Arad si Deva.

Metro AG, cel mai mare retailer din Germania, a raportat, in trimestrul al patrulea, o scadere cu 3,4% a vanzarilor din regiunea Europei de Est, pe fondul slabirii puterii de cumparare si a deprecierii monedelor nationale.