Licitatia cu strigare pentru vanzarea pachetului de actiuni detinut de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului la S.C. Trocadero S.A. a avut loc vineri, 18 decembrie 2009.

Potrivit AVAS la data limita, 17 decembrie 2009, au fost inregistrate doua oferte din partea S.C. Galeria Centrala Investment S.A. si persoana fizica Anton Alexandru Dan. Dupa analiza documentelor, comisia de licitatie a declarat admisi ambii ofertanti.

"Pachetul de actiuni scos la vanzare a fost adjudecat de catre S.C. Galeria Centrala Investment la pretul de strigare, respectiv 44 lei pe actiune. Valoarea totala a pachetului de actiuni adjudecat este de 7,7 milioane lei. Forma de plata a actiunilor este plata integrala in termen de 10 de zile lucratoare de la data semnarii contractului de vanzare-cumparare actiuni" a anuntat AVAS.

Societatea Trocadero a fost relansata la privatizare in data de 18 noiembrie 2009.

Trocadero Bucuresti provine din I.A.P.L. Segarcea, care s-a infiintat prin reorganizare de unitati de alimentatie publica in anul 1973. Societatea activeaza in domeniul restaurantelor. Actionariatul societatii la momentul privatizarii era: AVAS - 69,271%, SIF Muntenia - 5,529% si persoane fizice - 25,2%.