Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a vandut societatii Galeria Centrala Investment 175.022 actiuni reprezentand 69,271% din actiunile Trocadero Bucuresti.
Licitatia cu strigare pentru vanzarea pachetului de actiuni detinut de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului la S.C. Trocadero S.A. a avut loc vineri, 18 decembrie 2009.

Potrivit AVAS la data limita, 17 decembrie 2009, au fost inregistrate doua oferte din partea S.C. Galeria Centrala Investment S.A. si persoana fizica Anton Alexandru Dan. Dupa analiza documentelor, comisia de licitatie a declarat admisi ambii ofertanti.

"Pachetul de actiuni scos la vanzare a fost adjudecat de catre S.C. Galeria Centrala Investment la pretul de strigare, respectiv 44 lei pe actiune. Valoarea totala a pachetului de actiuni adjudecat este de 7,7 milioane lei. Forma de plata a actiunilor este plata integrala in termen de 10 de zile lucratoare de la data semnarii contractului de vanzare-cumparare actiuni" a anuntat AVAS.

Societatea Trocadero a fost relansata la privatizare in data de 18 noiembrie 2009.

Trocadero Bucuresti provine din I.A.P.L. Segarcea, care s-a infiintat prin reorganizare de unitati de alimentatie publica in anul 1973. Societatea activeaza in domeniul restaurantelor. Actionariatul societatii la momentul privatizarii era: AVAS - 69,271%, SIF Muntenia - 5,529% si persoane fizice - 25,2%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri