Distribuitorul Rolex in Romania a deschis un nou magazin cu un stoc de 0,8 mil. euro

Chronolink, unicul distribuitor Rolex in Romania, a deschis al doilea magazin pe piata locala, dupa o investitie de 1 milion de euro, 80% reprezentand stocul. Magazinul aduce brandurile Boucheron, Mikimoto si Tudor, precum si bijuterii proprii sub numele de brand ‘Ellinas’.
Chronolink, compania aleasa de Rolex ca distribuitor exclusiv pe piata din Romania, a deschis recent magazinul multibrand Ellinas. Situat in hotelul JW Marriott, langa magazinul monobrand Rolex, noul spatiu ofera pasionatilor si colectionarilor cele mai noi colectii de ceasuri si bijuterii de la Boucheron, bijuterii din perle de la Mikimoto si ceasuri ale marcii Tudor, parte din grupul Rolex.

Cu un concept si materiale din Elvetia, investitia in magazin se ridica la aproximativ 1 milion de euro, din care stocul echivaleaza cu 800.000 de euro.

„Deschiderea unui magazin multibrand intr-o perioada dificila din punct de vedere economic este o investitie importanta pe care am realizat-o in totalitate din resurse proprii", a declarat Loucas Ellinas, managing director Chronolink.

Companie fondata in 2004, Chronolink este in prezent unicul distribuitor autorizat in Romania al marcilor Rolex, Boucheron, Mikimoto si Tudor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Lactalis închide două fabrici Dorna Lactate, în contextul pandemiei
Setari Cookie-uri