Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), una dintre cele mai mari firme de avocatura de pe piata, fondata in urma cu 20 de ani de sotii Ion si Manuela Nestor, a inregistrat in 2009 venituri consolidate de 16 milioane de euro, in crestere cu 8% fata de 2009.
Cifrele includ si veniturile societatilor specializate in taxe si proprietate intelectuala din cadrul firmei.

"In cei douazeci de ani de existenta, veniturile consolidate ale firmei au crescut de la 100.000 de dolari in anul 1990 la 16.000.000 de euro in anul 2009", anunta un comunicat al companiei.

In ultimul deceniu veniturile firmei au crescut de la de 2,2 milioane euro in anul 2000, la 6,9 milioane euro in anul 2005 si la 14,8 milioane euro in anul 2008.

Ca numar de membri, firma avea 29 de avocati in anul 2000, pentru ca in anul 2005 numarul lor sa creasca la 53 si sa ajunga in prezent la 115 avocati (dintre care 9 parteneri asociati, 6 parteneri remunerati, 5 asociati manageri si 22 de asociati seniori) si un personal suport de 75 de angajati.

De-a lungul anilor, firma s-a mutat succesiv in 6 sedii diferite, ocupand in prezent 3.500 de metri patrati in Bucharest Business Park.
Puncte de reper in evolutia firmei:

1990:
In luna februarie, Ion si Manuela Nestor (foto sus si jos) pun bazele societatii de consultanta juridica ce avea sa devina apoi Nestor & Nestor.

1992: Este infiintata societatea de consultanta de afaceri Kingston & Petersen.

1995: Nestor & Nestor fuzioneaza cu Kingston & Petersen, luand astfel nastere Nestor Nestor Kingston Petersen.

1999
: SCA Nestor Nestor Kingston Petersen devine membru exclusiv pentru Romania al Lex Mundi, cea mai mare si mai prestigioasa organizatie internationala de case de avocatura independente.

2001:
SCA Nestor Nestor Kingston Petersen fuzioneaza cu SCA Ana Diculescu-Sova. In urma acestei fuziuni, denumirea firmei se schimba in Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP).

2002:
NNDKP devine membru exclusiv pentru Romania al World Services Group, cea mai mare asociatie internationala, care reuneste furnizori de servicii profesionale din intreaga lume.

2003:
NNDKP devine co-fondator al organizatiei The South East Europe Legal Group (SEE Legal), grupare ce reuneste cele mai prestigioase case de avocatura independente din Europa de Sud-Est.

Se infiinteaza NNDKP Consiliere in Proprietate Intelectuala, divizie specializata afiliata casei de avocatura.

2004:
NNDKP este prima societate de avocati din Romania organizatoare a unei scoli de vara destinata studentilor la facultatile de drept. Aceasta initiativa continua apoi cu succes, an de an.

NNDKP deschide biroul de la Timisoara.

2007: NNDKP deschide biroul de la Brasov.

Firma primeste distinctia „Superbrand”.

2008:
Firma lanseaza un program de burse, acordate studentilor Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti cu rezultate de exceptie. Valoarea totala a acestora este de 8.000 de euro pe an.

In premiera pentru piata romaneasca de consultanta, NNDKP si Link Resource au semnat o alianta strategica pentru realizarea unui serviciu integrat de consultanta in industria medicala si farmaceutica.

Ia nastere NNDKP Consultanta Fiscala, divizie specializata afiliata casei de avocatura.

2009:
NNDKP este desemnata de prestigioasa publicatie Chambers Europe „Firma Anului 2009” in Romania.

NNDKP lanseaza seria de workshop-uri Lex Atelier.

2010:
NNDKP pune bazele unei colaborari permanente cu una din principalele societati de insolventa, Casa de Insolventa Transilvania, ce are drept scop dezvoltarea si consolidarea pozitiei ambelor firme pe o piata in plina dezvoltare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri