Concurenta a pus sub lupa infiintarea Redivivus ľ Tawil Group

Consiliul Concurentei (CC) analizeaza modul in care firma libaneza General Metal Holding si omul de afaceri roman Ioan Ilisuan s-au aliat pentru a infiinta societatea comercialala Redivivus-Tawil Grup.
CC va evalua operatiunea de concentrare economica din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal.

Potrivit actelor normative in vigoare, CC trebuie sa analizeze daca cifra de afaceri cumulata a agentilor economici implicati intr-o operatiune de concentrare economica depaseste echivalentul in lei a 10.000.000 euro si daca exista cel putin doi agenti economici implicati in operatiune care realizeaza pe teritoriul Romaniei, fiecare in parte, o cifra de afaceri mai mare decat echivalentul in lei a 4.000.000 euro.

General Metal Holding este o companie libaneza specializata in achizitia de actiuni la alte societati comerciale, administrarea companiilor la care detin actiuni sau parti sociale si inchirierea companiilor catre terte persoane.

Compania are reprezentanta in Romania si detine pe teritoriul tarii o serie de societati comerciale care isi desfasoara activitatea in domeniul valorificarii si comercializarii deseurilor reciclabile.

Ioan Ilisuan detine actiuni la o serie de societati din cadrul grupului Redivivus, care desfasoara activitati preponderente in domeniul valorificarii si comercializarii deseurilor reciclabile si adiacent in domenii ca: inchirieri utilaje constructii sau producerea de betoane si prefabricate din beton


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Companii »Setari Cookie-uri