Converse ramane la Elmec pana in 2012

Elmec Romania a prelungit contractul de distributie exclusiva a produselor Converse pana la sfarsitul anului 2012, datorita rezultatelor pozitive inregistrate in cei cinci ani de parteneriat.
“Intr-o perioada relativ scurta am reusit performante remarcabile pentru brandul Converse, pe piata romanesca. Intentionam sa pastram acelasi trend ascendent de extindere a prezentei Converse pe piata, atat prin intermediul magazinelor operate de Elmec, cat si prin intermediul partenerilor nostri din intreaga tara”, a declarat CEO Elmec Romania, Cristian Beznoska, citat de NewsIn.

Brandul Converse este prezent in doua magazine exclusive din Bucuresti si Cluj, cinci magazine multibrand Famous Brands, doua galerii
Famous Brands si in noul concept de retail KIX din AFI Palace Cotroceni. In afara retelei proprii de distributie, Elmec Romania comercializeaza produse Converse prin intermediul mai multor retaileri de articole sportive din Romania.

Compania Elmec Romania este o companie cu activitate pe piata autohtona de fashion si sport si detine 52 de magazine monobrand si multibrand, dintre care 24 de magazine exclusive Nike, doua magazine Converse, cinci magazine multibrand - dezvoltate sub conceptul Famous Brands, doua magazine multibrand - dezvoltate sub conceptul Famous Brands Gallery, un magazin multibrand de incaltaminte KIX, 11 magazine fashion monobrand (Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Miss Sixty & Energie, Pepe Jeans London, Marlboro Classics), trei magazine Folli Follie, patru outlet-uri si centrul de sanatate WellnessClub din Plaza Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri