Cel mai mare producator de energie electrica din Romania, Hidroelectrica, negociaza cu doua banci pentru contractarea a doua credite a caror valoare cumulata este de pana la 100 milioane euro, suma necesara pentru investitii, a declarat directorul general al companiei, Mihai David.
"Ambele credite sunt de pana in 50 milioane euro fiecare. Celelalte doua credite, pe care dorim sa le mai luam, de 30 milioane euro si 135 milioane euro, raman in picioare. Pe acelea le-am amanat putin, sunt niste probleme de formulare a clauzelor", a precizat Mihai David.

De asemenea, Hidroelectrica a semnat recent alte trei contracte pentru imprumuturi de circa 110 milioane euro, din care unul este de 60 milioane euro, altul se ridica la 30 mil. euro, iar celalalt are o valoare de 80 mil. lei (peste 18,6 mil. euro - n.r.), potrivit NewsIn.

Mihai David a anuntat in urma cu cateva luni ca negociaza cu mai multe banci pentru imprumuturi totale de 300 milioane de euro, necesare pentru investitii.

Hidroelectrica este cel mai mare si cel mai ieftin producator de energie electrica din Romania. Compania a acoperit anul trecut 26% din productia de energie electrica a tarii si foloseste ca sursa regenerabila de energie apa. Compania este detinuta de statul roman, prin Ministerul Economiei, si are peste 5.000 angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Ce magazine sunt deschise și ce program au în centrul comercial Colosseum
Setari Cookie-uri