Reteaua de clinici private Centrul Medical Unirea (CMU )a lansat “CMU Virtual” , primul centru medical platforma Second Life, in Virtual Bucharest, la cateva saptamani dupa ce si BCR si-a lansat un astfel de centru.
Sediul CMU din Virtual Bucharest va oferi servicii medicale customizate spatiului 3D si are o dubla misiune: promovarea dotarilor si tehnologiilor de ultima generatie folosite, dar si educarea tinerilor pentru o viata sanatoasa si echilibrata.

"CMU Virtual reprezinta pentru noi un canal alternativ de comunicare cu publicul nostru, in special un spatiu al comunicarii directe cu tinerii. In afara de clinica virtuala, accentul va fi pus mai mult pe interactiunea cu utilizatorii al caror feed-back ne intereseaza. De aceea, am gandit un program de evenimente educative pe teme medicale. Cred in spatiul virtual 3D ca fiind un canal alternativ de promovare a brandurilor care se va impune in viitor”, a declarat Alexandru Popescu, director comercial CMU.

“CMU Virtual” este localizat intre hotelul Athenee Palace Hilton si Muzeul National de Arta al Romaniei din Virtual Bucharest si este distribuit pe 4 etaje, structurate in conformitate cu serviciile oferite in realitate.

Centrul Medical Unirea a inregistrat in 2009 afaceri de 16,4 milioane de euro, fata de 10.9 milioane de euro in 2008.

Cea mai mare investitie a fost cea de 5,5 milioane euro in Maternitatea Regina Maria, deschisa in decembrie 2008, iar cel mai mare avans l-a inregistrat activitatea chirurgicala in cadrul CMU, cu aproximativ 1000 de interventii in spitalele Arcul de Triumf si Regina Maria.
Astfel, activitatile spitalicesti au contribuit cu peste 2.2 milioane euro in ultimul an.

Anul 2010 va insemna si cea mai mare tranzactie a anului, estimata la cateva zeci de milioane de euro, prin intrarea unui nou fond de investitii. CMU a alocat un buget de investitii de 20 de milioane de euro, dintre care 10 milioane de euro vor fi investiti in deschiderea primului spital greenfield specializat pe chirurgie din Bucuresti, planificat a fi inaugurat in vara-toamna anului 2011.

Piata serviciilor medicale private, a fost anul trecut in jurul a 400 de milioane de euro , mai mult cu 10% fata de 2008, potrivit lui Sergiu Negut, directorul executiv al lantului de clinici Centrul Medical Unirea (CMU).

Pe segmentul serviciilor medicale private principalii jucatori sunt Medicover, MedLife, Euromedic, Centrul Medical Unirea, Medcenter, Gral Medical, Sanador, Centrul Medical Romar, Medsana si Hiperdia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Apostolescu, Gusto: Scenariul optimist, oamenii reiau activitatea după o lună
Setari Cookie-uri