Majorare de capital la LukOil Romania

Compania petroliera LukOil Romania, membra a grupului LukOil din Rusia, si-a majorat capitalul social cu 103 milioane dolari, ajungand in prezent la 143 milioane dolari (echivalentul a 399,45 milioane lei), potrivit unui anunt publicat in Monitorul Oficial.
"Asociatul companiei LukOil Europe Holdings BV va transfera, in termen de cel mult cinci zile calendaristice, in contul SC LukOil Romania SRL, suma de 103 milioane dolari. Capitalul social al LukOil Romania va fi divizat in 39.945.014 parti sociale cu o valoare nominala de 10 lei fiecare", se mai arata in anuntul citat de NewsIn.

De asemenea, investitiile in Romania ale grupului petrolier LukOil din Rusia pentru 2010 se ridica la aproximativ 45 milioane dolari si vor fi directionate catre rafinaria Petrotel-LukOil si catre benzinariile LukOil Romania.

LukOil este o companie petroliera integrata, cu activitati in explorarea, extractia si rafinarea titeiului, precum si in comercializarea produselor petroliere. Investitiile facute in Romania pe o perioada de 11 ani se ridica la peste jumatate de miliard de dolari.

LukOil Romania are o retea de 310 statii de distributie si zece depozite de produse petroliere.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri