Ivana Vacokova, din Slovacia, a preluat de la 1 ianuarie conducerea filialei locale a Grafton Recruitment, parte a grupului irlandez Grafton, care activeaza in industria de recrutare si detine birouri in 18 tari europene.
Vacokova, ce ocupa functia de branch manager in cadrul companiei, s-a alaturat Grafton Slovacia in 2006, unde a fost, pana la sfarsitul anului trecut, manager de divizie.

Inainte de a se alatura filialei slovace a grupului irlandez, Vacokova a lucrat peste doi ani pentru Dell, unul din cei mai mari producatori de PC-uri la nivel mondiala. Acolo, branch managerul Grafton Recruitment Romania a desfasurat diverse activitati de vanzari.

Vacokova il inlocuieste din functie pe Marius Precu, ce a coordonat activitatile Grafton Recruitment Romania, firma specializata in recrutare pe baza de success fee (taxa de succes), pana in toamna anului trecut. Precu a detinut si functia de country manager al SpenglerFox Romania, firma de executive search detinuta tot de grupul irlandez.

Marius Precu a parasit conducerea SpenglerFox Romania in septembrie 2009, pentru a infiinta, alaturi de Oana Ciornei, fost COO si partener al Leardership Development Solutions (LDS), propria firma de executive search, TheSearchers.

Intre plecarea lui Precu si numirea lui Vacokova, activitatile din Romania ale Grafton Recruitment au fost coordonate de conducerea regionala a grupului.

Grafton Recruitment Romania a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de circa 500.000 de euro si o pierdere de 170.000 de euro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri