Primaria sectorului 2 spune ca reprezentantul Enel prezent la o intalnire cu edilul sectorului, Neculai Ontanu, a motivat imposibilitatea furnizarii de energie electrica potrivit contractelor cu beneficiarii prin faptul ca romanii "fura energie electrica in proportie de 15%".

Potrivit reprezentantilor Primariei sectorului 2, directorul departamentului relatii publice al Enel, Alessio Menegazzo, a venit la intalnirea cu edilul sectorului cu promisiuni "desarte" despre lucrari care se vor intinde pana in 2015, "spre uimirea si revolta primarului Neculai Ontanu care astepta solutii imediate", potrivit NewsIn.

Caderile frecvente de energie electrica au fost puse de reprezentantul Enel pe seama faptului ca romanii fura curent electric din reteaua care are o vechime de 30 de ani.

Nemultumit de desele intreruperi ale curentului electric, primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, a solicitat ministrului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, rezilierea de urgenta a contractului cu Enel.

Aproximativ 50 de locuitori ai cartierului Andronache au iesit in strada, joi noaptea, si au blocat circulatia dupa ce au ramas fara curent, astfel incat a fost nevoie de interventia jandarmilor pentru a degaja zona. Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei a explicat ca locuitorii de pe strada Peris raman frecvent fara curent din cauza ca mai multe cladiri sunt bransate la un singur releu.

Un incident similar s-a petrecut la sfarsitul anului trecut, pe 20 decembrie, cand aproximativ 200 de persoane au blocat traficul in cartierul bucurestean Zetari, din cauza unei defectiuni a transformatorului electric, care le alimenteaza locuintele.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si