Producatorul de energie electrica si termica Electrocentrale Bucuresti (ELCEN) are de recuperat 930 milioane lei de la Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET), pentru caldura livrata regiei in Bucuresti si in judetul Constanta, in ultimul an, a declarat Irina Duica.
"Cele 930 milioane lei sunt datorii din urma, dar nu mai vechi de un an. Este vorba mai exact de 780 milioane lei pentru energia termica livrata in Bucuresti si alte 150 milioane lei, pentru judetul Constanta", a declarat directorul comercial al Electrocentrale Bucuresti, Irina Duica, potrivit NewsIn.

Totodata, ELCEN are de incasat de la cele trei filiale de distributie si furnizare ale Electrica SA circa 200 milioane lei, reprezentand factura de energie electrica din ianuarie acest an.

Potrivit reprezentantilor Electrocentrale Bucuresti, compania va aloca circa 50-60 milioane lei pentru investitii, in acest an, in finalizarea proiectelor deja incepute si in lucrari de mediu.

Electrocentrale Bucuresti SA este filiala a Termoelectrica SA, companie aflata sub autoritatea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Electrocentrale Bucuresti este primul producator de energie termica produsa in centrale termoelectrice, producand anual peste 40% din energia termica distribuita in sistem centralizat si aproximativ 12% din cantitatea de electricitate generata in intreaga tara. Compania are in componenta sucursalele Bucuresti, Mures si Constanta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Lidl își extinde rețeaua și inaugurează primul magazin în Domnești
Setari Cookie-uri