“Principalul motor al cresterii il reprezinta triplarea numarului contractelor de leasing de personal”, spune Bogdan Florea, directorul general al Trenkwalder Sobis.

Compania, cu sediul central in Sibiu, si-a extins portofoliul de clienti, cu accent pe productia auto, productia de component electronice si domeniul bancar. Totodata, Trenkwalder Sobis a intermediat anul trecut ocuparea a 3.000 de locuri de munca.

Compania a incheiat 2009 cu un numar de 11 filiale locale, fata de 5 la sfarsitul lui 2007, si un numar de 52 consultanti.

Printre cei mai importanti clienti ai companiei se numara BCR, Raiffeisen Bank, Nokia, Continental Automotive Systems, Ambient si Leoni Wiring Systems .

Compania austriaca Trenkwalder a intrat pe piata romaneasca in 2006, prin achizitia jucatorului local Sobis Consulting. Bogdan Florea detine 15% din Trenkwalder Sobis, actionarul majoritar al companiei fiind Trenkwalder Austria.

Cei mai importanti jucatori de pe piata locala de recrutare sunt Adecco, Lugera & Makler, Grupul Apt, Manpower Romania si Professional.


Citeste si: Cine a mai angajat la inceput de 2010. Vezi cum arata piata locurilor de munca