Triplarea leasingului de personal a majorat afacerile Trenkwalder Sobis la 8,9 mil. euro in 2009

Compania Trenkwalder Sobis, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata locala de recrutare, selectie si plasare de personal, a inregistrat o crestere de 30% a cifrei de afaceri din 2009, pana la 8,9 milioane de euro.

“Principalul motor al cresterii il reprezinta triplarea numarului contractelor de leasing de personal”, spune Bogdan Florea, directorul general al Trenkwalder Sobis.

Compania, cu sediul central in Sibiu, si-a extins portofoliul de clienti, cu accent pe productia auto, productia de component electronice si domeniul bancar. Totodata, Trenkwalder Sobis a intermediat anul trecut ocuparea a 3.000 de locuri de munca.

Compania a incheiat 2009 cu un numar de 11 filiale locale, fata de 5 la sfarsitul lui 2007, si un numar de 52 consultanti.

Printre cei mai importanti clienti ai companiei se numara BCR, Raiffeisen Bank, Nokia, Continental Automotive Systems, Ambient si Leoni Wiring Systems .

Compania austriaca Trenkwalder a intrat pe piata romaneasca in 2006, prin achizitia jucatorului local Sobis Consulting. Bogdan Florea detine 15% din Trenkwalder Sobis, actionarul majoritar al companiei fiind Trenkwalder Austria.

Cei mai importanti jucatori de pe piata locala de recrutare sunt Adecco, Lugera & Makler, Grupul Apt, Manpower Romania si Professional.


Citeste si: Cine a mai angajat la inceput de 2010. Vezi cum arata piata locurilor de munca


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri