Grupul britanic Gada Group Ltd a achizitionat 70% din capitalul social al grupului de firme detinute si conduse de Octavian Netcu: Radiusmed, Integrine si Medical Mangement Services, printr-o operatiune de cesiune si schimb de actiuni.
In urma achizitiei, Octavian Netcu (foto) devine cel de-al 5-lea actionar al companiei.

In primul trimestru al anului 2010, integrarea activitatilor in Romania, se va finaliza prin preluarea de catre nou infiintata societate - Gadagroup Romania - a serviciilor financiare, operationale, IT, de marketing si de comunicare, pentru toate cele trei companii din grup.

The Gada Group este unul dintre principalii furnizori de echipamente, tehnologii si solutii medicale din Europa, cu sediul la Londra, Marea Britanie si cu activitati in Italia si Turcia.

Cu un numar de peste 240 de angajati si cu un venit anual de peste 70 de milioane euro, compania are ca principale zone de activitate: echipamente, dispozitive si servicii pentru cardiologie si radiologie interventionala, chirurgie cardiaca, precum si echipamente si consumabile specializate pentru chirurgie generala, terapie intensiva, dializa, transfuzii si laborator.

Radiusmed vinde echipamente si servicii medicale atat spitalelor de stat, cat si clinicilor private.

Radiusmed este distribuitor autorizat al echipamentelor marca Philips, Hill-Rom, A-dec, Instrumentarium Dental, CISA, Beacon Medaes, Masimo, Fisher&Paykel, Medela Healthcare, Cardinal Health.

Principalii competitori ai Radiusmed pe piata locala sunt Siemens, GE Healthcare, Tehnoplus Services, Rafi International, Sterisystem sau Medicare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Setari Cookie-uri