(P) Leading Schools Open Day - Cele mai prestigioase licee private din UK vin in Romania

Pe 20 Februarie la restaurantul Heritage din Bucuresti are loc prima editie a Leading Schools Open Day.
In cadrul manifestarii prestigioase licee private din UK isi prezinta oferta educationala pentru urmatorul an scolar. Astfel, parintii care doresc sa-si educe copiii intr-un sistem de invatamant international cu sute de ani traditie nu trebuie sa mai bata drumurile Europei in cautarea celei mai bune scoli.

Educatia privata cultiva un mediu global la care tot mai multi romani incep sa adere. In acelasi timp diversitatea institututiilor este foarte mare astfel incat, inainte de aplica la o scoala sau alt , capata amploare si demersul de indrumare si consiliere psihologica.

Parintii insotiti de copii se pot programa pe 20 februarie pentru o discutie unu la unu cu specialisti de renume mondial in educatie pentru a afla care este profilul scolii potrivit personalitatii si aptitudinilor copilului. Programarile se pot face complatand formularul de pe www.leadingschools.ro.

Dintre liceele participante in cadrul Leading Schools Open Day fac parte: Rossall School, Headmaster Dr.Stephen Winkley ( IB & A-Level), Dover College, Headmaster Stephen Jones (A-Level), Cats Cambridge, Dr. Kevin Savage (University Prep. & A-Level), Kent College Pembury, Debbie Sainsbury A-Level Girls School), Windemere St. Anne’s School.

Leading Schools Open Day este organizat de Leading School EIB, o companie germana de consultanta in educatie cu peste 30 de ani experienta, acum prezenta si in Romania. Compania este specializata in alegerea si recomandarea institutiilor de invatamant ce cultiva sistemul tip boarding school- campus privat. Leading Schools colaboreaza cu peste 300 de scoli din intreaga lume.

Oportunitatea unui astfel de business a aparut si in Romania pentru ca “Oamenii prefera sa investeasca acum in educatie, decat in bursa. In acest domeniu cel putin, vad ca la sfarsit primesc ceva inapoi.” , sustine fondatorul companie Wolgang Tumulka

Costurile de evaluare si indrumare la unul din liceele din afara sunt suportate de liceul la care va fi in cele din urma inscris copilul, parintele nu plateste nici un ban catre Leading Schools. Costurile efective de scolarizare intre 20.000 si 25.000 EURO pe an.


Setari Cookie-uri