Sediul scolii Little London, detinuta de sotii Diana si Florin Segarceanu, isi va muta in septembrie sediul din Pipera in complexul rezidential Greenfield, din apropiere de Gradina Zoologica din Baneasa
Pentru urmatorii patru ani sunt planificate investitii de 300.000 de euro, dintre care 200.000 de euro in 2010, potrivit oficialilor Little London.

Investitia va fi intr-un complex cu o suprafata de 900 mp construiti,
cu o gradina de 1.500 mp care include si un teren de sport de 800 mp si dispune de 15 sali de clasa, laboratoare, biblioteca, media center, spatii de recreatie, sala de mese, sala de sport acoperita si cabinet medical.

Little London este fosta gradinita Wonderland infiintata in 2003 si care a fost redenumita in 2007 dupa implicarea in actionariat a sotilor Segarceanu. Little London functioneaza in doua locuri: Piata Victoriei (program de gradinita) si Pipera (program de gradinita si scoala).

In prezent, scoala din Pipera ofera cursuri doar pentru elevii din clasele primare, dar odata cu mutarea in sediul din Baneasa vor functiona si clase pentru elevii de clasa a V-a.

La Little London invata 150 de copii, dintre care 130 la gradinita si 20 la scoala, iar din toamna numarul acestora ar putea ajunge la 200, dupa cum a declarat pentru Wall-Street Andreia Mitrea, director de comunicare al Little London.

Din acest an, directorul educational al scolii si gradinitei Littele London este Dana Papadima, cea care intre 1995 si 2007 a condus editura Humanitas Educational, parte a grupului Humanitas.

Printre fondatorii si principalii investitori in dezvoltarea scolii se afla fostul jucator de tenis Florin Segarceanu si sotia acestuia, Diana.

Potrivit retelei de socializare LinkedIn, Diana Segarceanu este totodata managing partner la Cable Media Management, compania care ofera consultanta pentru posturile de televiziune ce isi doresc sa se lanseze pe piata locala de cablu si televiziune digitala prin satelit.

Anterior, aceasta a mai lucrat la UPC, HBO si Eurosport.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Mega Image anunță reduceri de preț la legumele din programul Gusturi Românești
Setari Cookie-uri