Importatorul de suplimente naturale Secom a inregistrat in 2009 afaceri de aproximativ 3 milioane de euro, in crestere cu 75% fata de anul anterior, si estimeaza pentru 2010 vanzari de 5 milioane euro, a anuntat compania.
“Initial, in 2009, ne-am dorit o crestere a afacerii cu 100% fata de 2008, dar am reusit un procent de 75%”, a declarat Andrei Costea, managing partner al companiei, scrie NewsIn.

Anul trecut, Secom si-a extins echipa de reprezentanti medicali, si-a completat gama de produse aflate in portofoliu si a incheiat un parteneriat cu lantul national de farmacii DONA. Astfel, compania a investit peste 500.000 de euro in cresterea numarului de angajati, in dezvoltarea infrastructurii, dar si in marketing si comunicare.

Compania doreste in 2010 acoperirea nationala integrala prin intermediul reprezentantilor medicali, precum si introducerea produselor importate in alte lanturi nationale de farmacii.

“Piata de suplimente alimentare va fi intr-o continua crestere. Se observa deja o preocupare mai intensa pentru sanatate. Consumatorii cauta informatii, vor produse eficiente. Standardele de calitate ale unui supliment alimentar pe piata romaneasca trebuie sa creasca. Piata este cea care o cere”, a adaugat Andrei Costea.

Secom a inceput sa importe suplimente alimentare in 2004, iar in prezent produsele Secom se gasesc la peste 1.000 de adrese.


Secom are 19 angajati, dintre care sapte reprezentanti medicali, urmand ca incepand cu luna martie echipa sa contina inca cinci reprezentanti medicali si un ASM (area sales manager).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri