Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a deschis cel de-al treilea birou regional, la Craiova, care va fi coordonat de Madalin Niculeasa (foto), partener al firmei.
Prin deschiderea celui de-al treilea birou regional casa de avocatura isi continua politica de extindere in tara inceputa in urma cu cinci ani prin infiintarea biroului de la Timisoara, urmata apoi de constituirea unui alt birou, la Brasov, in 2007.

“Deschiderea unui birou la Craiova este o decizie strategica esentiala, care urmareste deservirea prompta si eficienta a clientilor din Craiova si din zona Olteniei”, spune Manuela Nestor, unul din partenerii coordonatori ai NNDKP.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), una dintre cele mai mari firme de avocatura de pe piata, fondata in urma cu 20 de ani de sotii Ion si Manuela Nestor, a inregistrat in 2009 venituri consolidate de 16 milioane de euro, in crestere cu 8% fata de 2009.

Avocatii de la NNDKP au asigurat asistenta Ford in legatura cu negocierea si incheierea de catre Ford Romania a conventiei de garantare si a contractelor de garantii reale mobiliare si imobiliare in vederea acordarii de catre statul roman a unei garantii in valoare de 320 milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
H&M începe să producă măști de protecție
Setari Cookie-uri