Lantul de hipermarketuri Cora Romania va deschide o noua unitate in cadrul centrului comercial Adora Mall din Craiova, dupa ce a semnat un contract de inchiriere pentru 12.100 mp cu dezvoltatorul de centre comerciale Sonae Sierra.
Magazinul Cora din Adora Mall va servi 420.000 de locuitori ai orasului.

Adora Mall va avea o suprafata inchiriabila de 59.000 mp, 190 de magazine, 1.800 de locuri de parcare si va crea peste 900 de locuri de munca. Pana in prezent, gradul de preinchiriere este de peste 60%.

Centrul comercial din Craiova va fi livrat in anul 2012, insa lucrarile de constructie nu au inceput inca. La sfarsitul lunii ianuarie, Sonae Sierra a semnat un contract de inchiriere cu operatorul de cinematografe Cinema City, pentru o suprafata de 3.000 mp.

Lantul de hipermarketuri Cora Romania face parte din grupul francez Lous Delhaize si numara in prezent pe piata autohtona trei unitati, principalii competitori fiind Carrefour, Real si Metro.

Sonae Sierra a intrat pe piata din Romania in prima parte a anului 2007, cand a platit 42 de milioane de euro pentru centrul comercial River Plaza, din Ramnicu Valcea.

Compania detine 52 de centre comerciale in Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia, Romania si Brazilia, cu o suprafata inchiriabila de peste 2 milioane mp. Sonae Sierra are doua proiecte in dezvoltare si 10 proiecte noi in diferite faze ale dezvoltarii in Portugalia, Italia, Germania, Grecia, Romania si Brazilia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri