Mihaela Damian, fosta sefa de la Stanton Chase, a preluat conducerea SpenglerFox Romania

Mihaela Damian, unul din cei mai cunoscuti consultanti de pe piata locala de executive search (recrutare de top manageri), a preluat conducerea companiei SpenglerFox Romania, dupa ce la sfarsitul lui 2009 a renuntat la sefia Stanton Chase.
Damian a lucrat in Stanton Chase in perioada 2004 – 2009, in ultimii trei ani fiind partener. Incepand cu 2008, ea a preluat si conducerea companiei, de la Panos Manolopoulos.

Inainte de a se alatura Stanton Chase, Damian a mai lucrat ca director de resurse umane in cadrul retailerului de telefonie mobila Germanos si in cadrul Compaq Computer Romania, unde a detinut, vreme de noua ani, diverse functii, de la administrator de vanzari la director de resurse umane.

Damian a absolvit facultatea de comert din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti (ASE) in 1982.

Damian il inlocuieste la sefia companiei de executive search SpenglerFox Romania, filiala SpenglerFox, care face parte din grupul irlandez Grafton, pe Marius Precu, cel ce a decis, in toamna anului trecut, sa paraseasca mediul corporatist si sa-si infiinteze propria firma de executive search, TheSearchers.

Pana la numirea lui Damian la sefia SpenglerFox Romania, conducerea companiei de executive search a fost asigurata, in urma plecarii lui Precu, de catre Marie Kramer, manager pe Grecia si zona Balcanilor in cadrul SpenglerFox.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri