Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), una dintre cele mai mari firme de avocatura de pe piata, fondata in urma cu 20 de ani de sotii Ion si Manuela Nestor, anunta clasarea pe prima pozitie in toate ariile de practica cercetate de publicatia juridica internationala Chambers and Partners, editia globala (Chambers Global).
NNDKP a fost situata pe primul loc in domeniile Drept bancar si finantari; Drept societar si fuziuni si achizitii; Insolventa / Restructurare.

Chambers Global este una din publicatiile juridice reper pentru piata de avocatura internationala, ce alcatuieste anual un clasament al celor mai bune firme de avocatura dintr-o jurisdictie.

Cercetarile efectuate de specialistii Chambers Global acopera toate jurisdictiile importante din lume, printre care si Romania si au la baza criterii precum calitatea asistentei juridice in aceste arii de practica, relatia cu clientii ('client service'), complexitatea, modul de gestionare a proiectelor si solutiile oferite.

Evaluarile si clasamentele sunt intocmite in urma unor ample discutii si interviuri cu clientii, cu firmele de avocatura si competitorii acestora.

In 2010 NNDKP a fost situata pe prima pozitie de un alt ghid juridic international, IFLR 1000, in toate ariile de practica cercetate in Romania: Drept societar si fuziuni si achizitii; Drept bancar; Finantari de proiecte; Piete de capital.

Anul trecut editia europeana a Chambers and Partners a declarat NNDKP Firma Anului 2009 in Romania, la prima editie a evenimentului care a inclus si jurisdictia noastra.

NNDKP a inregistrat in 2009 venituri consolidate de 16 milioane de euro, in crestere cu 8% fata de 2009.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri