NNDKP a fost situata pe primul loc in domeniile Drept bancar si finantari; Drept societar si fuziuni si achizitii; Insolventa / Restructurare.

Chambers Global este una din publicatiile juridice reper pentru piata de avocatura internationala, ce alcatuieste anual un clasament al celor mai bune firme de avocatura dintr-o jurisdictie.

Cercetarile efectuate de specialistii Chambers Global acopera toate jurisdictiile importante din lume, printre care si Romania si au la baza criterii precum calitatea asistentei juridice in aceste arii de practica, relatia cu clientii ('client service'), complexitatea, modul de gestionare a proiectelor si solutiile oferite.

Evaluarile si clasamentele sunt intocmite in urma unor ample discutii si interviuri cu clientii, cu firmele de avocatura si competitorii acestora.

In 2010 NNDKP a fost situata pe prima pozitie de un alt ghid juridic international, IFLR 1000, in toate ariile de practica cercetate in Romania: Drept societar si fuziuni si achizitii; Drept bancar; Finantari de proiecte; Piete de capital.

Anul trecut editia europeana a Chambers and Partners a declarat NNDKP Firma Anului 2009 in Romania, la prima editie a evenimentului care a inclus si jurisdictia noastra.

NNDKP a inregistrat in 2009 venituri consolidate de 16 milioane de euro, in crestere cu 8% fata de 2009.